Slide

miercuri, 3 august 2011

The Black Light

Sa fotografiezi un ingeras in centrul Bucurestiului a fost o mare provocare pentru noi. Locatiile au fost alese ad-hoc si multumim patronului de la "The Flor" pentru ca ne-a lasat sa ne jucam pe scena clubului. Andra este personajul The Back Light din fotografiile noastre.
Multumim Andra si Iuliana pentru idei si inspiratie.

miercuri, 22 iunie 2011

Tresh the Dress - Adi si Alexandra

Valuri, scoici si maci. Suntem foarte mandrii de aceasta sedinta foto. Adi si Alexandra sunt minunati si foarte frumosi impreuna. Cu atitudinea acesta au ce atara nepotilor. Totul a fost perfect : cadrul, pritenii, ideile .
Chiar daca ne-am propus sa ajngem pe plaja la ora 7 dimineata si am ajuns la 11, nu aveam suficienta baterie la aparat, si ne-am prajit si incalzit de atata soare , timpul a trecut extrem de rapid pe langa noi. Nu am simtit cum au tecut orele printre maci si valurile marii.


sâmbătă, 18 iunie 2011

Irina

Toata distractia cu fotografiile s-a intamplat intr-o dupa-amiaza de duminica  cu soare, nori si ploaie. Irina s-a intalnit cu noi vesela si deschisa si asta se citeste pe chipul ei. Am topait pe plaja, am verificat apa marii si cu ideile noastre din dotare iata ce a iesit. Noua ne plac foarte muuuult si ii multumim ca ne-a oferit ocazia unor fotografii foarte frumoase.Dar sincer, stiam ca nu avem cum sa dam gres daca o fotografiem pe ea.


joi, 16 iunie 2011

Cum am facut cunostinta cu Lisa

Cand am aflat ca prietena noastra Irina are acasa un pui de labrador, am devenit foarte nerabdatoari sa il intalnim pentru o joaca cum numai labradorii stiu. Asa ca am facut multa galagie, salturi, tavaleli si o mica sedinta foto.

sâmbătă, 9 aprilie 2011

The SUN

Experimente cu mult soare. Copaci cu soare, fetele omenilor cu muult soare, cladiri luminate de soare si apa care oglindeste soarele. Niciodata nu este de ajuns...


luni, 28 martie 2011

Graffiti&Tutu

Am scos de la iernat tutu-urile facute de Monica si ocelarii colorati. Multumim pe aceasta cale oamenilor care au trecut pe langa noi si nu si-au facut cruce pentru ca eram toate galagioase, vesele, colorate  si zburdam in toate directiile.
In final, am revenit la momentele noastre de maturitate, dar cu amintirea unei zile de copii.
A fost super! Toata dupa-aminaza am ras si am zambit in soare.

miercuri, 16 februarie 2011

miercuri, 12 ianuarie 2011

Adi si Alexandra

Prima duminica din 2011 : zapada si soare. Prima sedinta foto pe 2011: alaturi de Adi si Alexandra. Povestea: am ras mult, ne-au inghetat degetele de la picioare, am cautat ochelarii de soare ai lui Adi , pierduti undeva pe camp, ne-a distrat un iepure mareeee care a tisnit din tufisurile pe care noi le vroiam in cadru.
Multumim Adi si Alexandra, speram sa va placa ce a iesit!